ANITA

bemutatkozok

Anita vagyok, elkötelezett fotós. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a fotózás a szenvedélyem.

Igyekszem minden illat, szín, élmény, emlék, mosoly és felejthetetlen pillanat esszenciáját megörökíteni a fotóimon, hogy a képeim egyediek és különlegesek legyenek. Hogy úgy érezzétek, minden olyan élményt sikerült megfognom, amely fontos számotokra. Még azt is, amiről mindeddig azt hittétek, hogy megfoghatatlan.

Egyszerűen csak fényképezek. Megpróbálom megmutatni az élet különleges oldalát, ahogyan én látom. Tőlem, Nektek, Rólatok. Természetesen és őszintén.

Egy fotográfus tanácsára kezdtem el fotózni, azóta szerelem lett ez a szakma. Gyermekimádó anyuka vagyok, főleg családokat, gyermekeket fotózok, de rugalmas és kreatív vagyok, nem félek a kihívásoktól, így szívesen vállalok más jellegű munkákat is.

Hogyan dolgozom? Mitől különlegesek a fotóim?

Talán egy kicsit másképpen fotózom, mint ahogyan gondolnátok. Számomra fontos, hogy egyedülálló élmény legyen velem a közös munka, és annyira elégedettek legyetek a végeredménnyel, hogy alig várjátok a következő alkalmat, amikor ismét a kamerám elé állhattok.

A mai rohanó világban kiemelten fontos az együtt töltött minőségi idő. Célom, hogy a fotózást egy nagyszerű programnak éljétek meg, ahol együtt van a család, ahol igazán egymásra tudtok hangolódni. És ahol semmi nem kötelező.

Igyekszem segíteni a ráhangolódásban, hogy egy csepp feszültség se legyen bennetek, maximum egészséges izgalom.

Előszeretettel készítek pillanatképeket, amelyek igazán Rólatok szólnak.

Hiszek benne, hogy a fotóim magukért beszélnek.

Alig várom, hogy hamarosan személyesen is megismerjelek Benneteket!

Anitáról a képeket Kerschbaummayer-Petz Júlia készítette.