Minden fotós más, így a fotózások között is nagy különbség lehet. Fontos, hogy szimpatikus legyen nektek a fotós személye, és meg tudjatok bízni benne. Mi, fotósok, a fényképezőgép mellett a személyiségünkkel is dolgozunk. Remélem, hogy a találkozásunk alkalmával egymásra tudunk hangolódni, és nálam élménynek, esetleg izgalmas kalandnak élitek majd meg a közös munkát.

Természetesen! A legfőbb célom az, hogy a családotok, a gyermekeitek öröme, mosolya, a családi légkör és a közöttetek lévő szoros kapcsolat őszintén és teljesen természetesen legyen jelen minden képemen. A társaságomban könnyű feloldódni, hiszen nagyon közvetlen vagyok, és nálam semmi nem kötelező. Ezt az oldott légkört hamar megérzitek, onnantól pedig ti is lazábban mozogtok a kamera előtt.

Természetesen, mindannyian mások vagyunk, de igyekszem rugalmasan alkalmazkodni a felmerülő igényekhez.

Családi fotózásaim ritkán tartanak tovább egy óránál, ez az egy óra pedig éppen elegendő ahhoz, hogy sokszínű és kiváló minőségű képek készüljenek, és egyszer se jusson eszetekbe az, hogy vajon mikor lesz már vége az egésznek. Nem csak nektek, de a csemetéknek sem! Glamour fotózás esetén természetesen ez az időtartam jóval hosszabb, hiszen itt sokkal aprólékosabban dolgozunk.

A fotózás helyszínét közösen választjuk ki, szem előtt tartva azt, hogy mik az elképzeléseitek. A legfontosabb szempont természetesen az, hogy komfortosan érezzétek magatokat, és passzoljon hozzátok a kiválasztott helyszín. A helyszínt a fotózási időpont lefoglalásakor egyeztetjük.

A fotózás hetének hétfőjén egy részletes tájékoztató levelet küldök a pontos adatokkal, GPS koordinátákkal.

A fotózás időpontjának kiválasztása számos tényezőtől függ, de nem lehetetlen küldetés belőni a legjobb órákat. Az otthonotokban – tájolástól függően – jellemzően a délelőtti fények a legszebbek, míg a szabadban akár reggel, vagy este is csodás fotókat lehet készíteni.

A dél nem a legideálisabb időpont, ám estefelé, a naplemente fényei és színei elképesztően különleges hátteret biztosíthatnak a fotózáshoz. Az esti fotózásra érdemes felkészíteni a kisebb gyerekeket, akár egy nyugalmasan eltöltött közös délutáni pihenővel.

Glamour fotózás esetén az időpont rugalmasan alakítható, de legszebb fényeket általában délelőtt kapjuk a stúdiókban.

1 óra játékra számíthattok, rövid pihenőkkel és néhány alapszintű instrukcióval, hogy hatékonyabb legyen az együtt töltött idő. A gyerekekkel rögtön a találkozás után megpróbálom felvenni a kontaktot, hogy legyen időnk ismerkedni, és végig figyelek arra, hogy mikor fáradnak el, mikor kell esetleg egy kis pihenő.

A kiválasztott öltözet legyen kényelmes, hangsúlyozza ki megfelelően a személyiségeteket, és passzoljon a család többi tagjának ruhadarabjához is. Sminkelni nyilvánvalóan nem kötelező, elvégre a lényeg az, hogy úgy álljatok a kamerám elé, hogy semmit nem éreztek kötelezőnek. Egy profin elkészített smink azonban alapvetően jól mutat a képeken, hiszen ráerősít az anyuka szépségére, és kiemeli a legszebb vonásokat.Ha úgy érzitek, hogy a tökéletes outfit, és smink kiválasztásában segítségre van szükségetek, stylistot és sminkest is javaslok nektek szívesen, csak kérlek, jelezzétek időben.

Fotózásaim során nem használok kellékeket, de nem zárkózom el ettől. Ha valamit szeretnétek megörökíteni a felvételeken, akkor kérlek benneteket, jelezzétek nekem előre, és egyeztetünk a részletekről.

Meséljétek el a gyerekeknek, hogy a család egy barátja fényképeket fog készíteni róluk és rólatok is, így nem éri majd őket meglepetés. Érdemes gondoskodni arról is, hogy a gyerekek kipihentek legyenek, és egyenek-igyanak fotózás előtt. A fotózás közben tarthatunk szünetet, de ez alatt is készülnek majd felvételek. Kérlek benneteket, hogy zsíros, vagy ragadós, nyomot hagyó ételeket semmiképpen ne hagyjatok elől.

Egy picivel korábban érkezzetek a megbeszélt időpontnál, és külső helyszín választása esetén mindenképpen számoljatok az esetleges forgalmi dugókkal, és parkolási nehézségekkel.

Igen. Az időpont lefoglalásakor egységesen 9.000 Ft előleg fizetendő (ez termék és óvodai fotózás esetén előzetes egyeztetés alapján módosul).

Az előleg fizetése utalással történik, az időpont lefoglalásától számított 8 napon belül. Erről az összeg beérkezésekor állítom ki a számlát, és azt a végszámlával együtt a fotózás napján kapjátok majd kézhez.

Ha valami közbejönne, azt kérlek, jelezzétek nekem elérhetőségeim valamelyikén minél hamarább, hogy én is tudjak gazdálkodni az időmmel. Fontos tudnotok, hogy az időpontfoglaláskor befizetett összeget sajnos nem tudom visszafizetni, mert ez a rendelkezésre állás díja.

A fotózás díját a fotózás helyszínén készpénzben, vagy a fotózást követően átutalással lehet rendezni. Ez utóbbi esetben a nyers galéria az utalás beérkezéséig nem kerül átadásra. Bankkártyás fizetési lehetőség nincs.

A számlát készpénzes fizetés esetén a helyszínen, átutalással történő fizetés esetén pedig e-mailben kapjátok készhez.

A nyers képekből álló galériát 4 munkanapon belül kézhez kapjátok. A retusált felvételeket pedig  a kiválasztástól számított 3 héten belül.

A képek digitális formában, galériában kerülnek átadásra, de van lehetőség papírképek megrendelésére is. Az erre vonatkozó kéréseket a képek kiválasztásakor szükséges jeleznetek. A papírképeket postai úton kapjátok kézhez, vagy személyesen is átvehetitek Dunakeszin, előre egyeztetett időpontban.

Igen, természetesen van lehetőség plusz digitális képek rendelésére, 1.500 Ft/db áron. Jó hír, hogy a csomagok között az átjárás lehetséges, vagyis bármikor bővíthetőek, ha úgy gondoljátok, hogy még több képre vágytok.

lépj velem kapcsolatba

Egyeztessünk időpontot