Áraimról

Lifestyle családi fotózás és kismamafotózás árai 30.000 Ft-tól indulnak. A fotózásokra érdemes minden esetben egyedi árat kérni, hogy minden a Ti igényeitek szerint valósuljon meg.

A többi fotózásra kérlek kérj egyedi ajánlatot!

Amennyiben hozzájárultok, hogy az elkészült képeiteket marketingcélra felhasználjam a weboldalalom, közösségi oldalaimon, illetve nyomtatott anyagaimban, 5% kedvezményt biztosítok a fotózás árából. Ez mindegyik fotózás esetében érvényes! 

Hasznos információk

Szükséges a fotózásért előleget fizetni?

Igen. Az időpont lefoglalásakor egységesen 9.000 Ft előleg fizetendő (ez termék és óvodai fotózás esetén előzetes egyeztetés alapján módosul).

Az előleg fizetése utalással történik, az időpont lefoglalásától számított 8 napon belül. Erről az összeg beérkezésekor állítom ki a számlát, és azt a végszámlával együtt a fotózás napján kapjátok majd kézhez.

Hogyan lehet fizetni a fotózásért?

A fotózás díját a fotózás helyszínén készpénzben, vagy a fotózást követően átutalással lehet rendezni. Ez utóbbi esetben a nyers galéria az utalás beérkezéséig nem kerül átadásra. Bankkártyás fizetési lehetőség nincs.

Hogyan kapjátok kézhez a számlát?

A számlát készpénzes fizetés esetén a helyszínen, átutalással történő fizetés esetén pedig e-mailben kapjátok kézhez.

Van esetleg lehetőség több fotó igénylésére? Ez milyen költségekkel jár?

Igen, természetesen van lehetőség plusz képek rendelésére digitális formában 1.200 Ft/db áron. Jó hír, hogy a csomagok között az átjárás lehetséges, vagyis bármikor bővíthetőek, ha úgy gondoljátok, hogy még több képre vágytok.

Milyen formában adom át a képeket?

A képek digitális formában, galériában kerülnek átadásra, de van lehetőség papírképek megrendelésére is. Ebben az esetben az alábbi árakkal kell számolni:

10×15 méretű kép: 200 Ft/db

13×18 méretű kép: 300 Ft/db

20×30 méretű kép: 1.000 Ft/db

30×40 méretű kép: 1.800 Ft/db

Az erre vonatkozó kéréseket a képek kiválasztásakor szükséges jeleznetek. A papírképeket postai úton kapjátok kézhez, vagy személyesen is átvehetitek Dunakeszin, előre egyeztetett időpontban.